Waterschade - RV Repair voor al uw Reparatie's aan smartphone en tablets

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Waterschade

Wat te doen!?

Stap 1
Als je mobiel met water of andere vloeistoffen in aanraking is geweest, zet deze dan direct uit en niet meer aan! Stond je Mobiel al uit, dan niet meer aanzetten.
Zodra je je toestel aanzet kan er intern kortsluiting ontstaan, waardoor je mobiel niet meer te herstellen is.

Stap 2
Stop uw mobiel niet in de oven om te laten drogen. Niet op de verwarming leggen en ook niet met een föhn droogblazen. Hierdoor gaat het water oxideren en gaat het toestel sneller kapot.
Het beste wat u kunt doen: het toestel in een bak/zak met rijst doen. Rijst absorbeert water uit je mobiel, waardoor je meer kans krijgt dat je mobiel het weer gaat doen.

Stap 3
Stuur je mobiel zo snel mogelijk naar ons op of kom bij ons langs. Hoe sneller we je mobiel met waterschade ontvangen, hoe groter de kans is dat deze te repareren is.

Wat doen wij met je mobiel?
Wij zullen na ontvangst, je mobiel direct uit elkaar halen en deze behandelen via onze unieke schoonmaak procedure.
Het moederbord wordt gereinigd door middel van een speciale elektronische reinigingsmachine. Eventuele ontstane oxidatie op het moederbord wordt hiermee verwijderd en het vocht wat nog aanwezig was wordt hiermee voor 100% verdreven. In 50% van de gevallen krijgen we het toestel hiermee weer aan de praat.
Na de waterschade schoonmaak procedure wordt je mobiel weer in elkaar gezet en wordt er onderzocht welke onderdelen defect zijn en vervangen dienen te worden. Je ontvangt vervolgens een prijsopgave voor de reparatie.
Is de prijsopgave akkoord is, dan vervangen we de defecte onderdelen en zetten we je mobiel in elkaar. Geven deze dan een laatste volledige controle en kan dan worden opgehaald of wij sturen je deze toe via aangetekende post.
Een waterschade behandeling kost altijd minimaal €25,00. Dit zijn de kosten voor de schoonmaak behandeling. Mocht de prijsopgave te hoog zijn, of is de mobiel niet meer te herstellen dan blijft het bij de €25,00 schoonmaakkosten.
De gemiddelde behandelingstijd van waterschade reparaties is tussen de 1 en 2 werkdagen. Bij extreme haast kunt u vragen of het in 1 uur te realiseren is, in sommige gevallen is dit namelijk mogelijk.

Je kunt met je mobiel altijd zonder afspraak bij ons langskomen of versturen.

Email je vragen naar info@rvrepair.nl of bel ons tijdens openingstijden.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu